28 lutego 2013

40.

Pełnoziarniste naleśniki z twarożkiem kokosowym* i kiwi

~~*~~
Jak wy gotujecie kaszkę kukurydzianą? Na mleku, bądź na wodzie? Ogólnie jak ją robicie bo kupiłam i nie mam pojęcia jak się za nią zabrać. 

*twarożek kokosowy to twaróg rozdrobniony z odrobiną mleka i wiórkami kokosowymi

11 komentarzy:

  1. Ja zwykle gotuję na szklance mleka, jeśli jem na słodko.

    Pyszne naleśniki, i to nadzienie... Mniam.

    OdpowiedzUsuń
  2. twarożek kokosowy, pyszności ;3

    OdpowiedzUsuń
  3. mniam, ale smaczne naleśniki :) już dawno takich nie jadłam.

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale kusisz tym twarożkiem kokosowym<3

    OdpowiedzUsuń
  5. ja gotuję zwykle na mleku, tak samo jak mannę:)
    porywam naleśnika! jak z twarożkiem kokosowym to pychota<3

    OdpowiedzUsuń
  6. Na mleku zdecydowanie :)
    I obłędne naleśniki, uwielbiam z twarożkiem!

    OdpowiedzUsuń
  7. Zabieram jednego ! :) Pyszota!

    OdpowiedzUsuń
  8. pół szklanki kaszki gotuję ze szklanką mleka i 1/2 szklanką wody:)

    a te naleśniki obłędne:)

    OdpowiedzUsuń
  9. pyszne nadzienie <3 mniam !
    ja wszystko robię na mleku hehe ;D

    OdpowiedzUsuń
  10. Ja tą kaszę gotuję na mleku (dziś miałam na śniadanie).
    Robię też wersję jako dodatek do obiadu i wtedy gotuję na bulionie, gęstą, którą potem po stężeniu (jest tak sztywna że można brać w ręce i się nie rozlatuje) zapiekam z serem/śmietaną i ziołami :)

    OdpowiedzUsuń