1 marca 2013

41.

Kasza kukurydziana na mleku z bananem i migdałami

~~*~~
Według mnie niewiele różni się od manny ale to nie zmienia faktu, że jest pyszna. Dzisiaj nareszcie piątek i wyczekiwany przeze mnie jak zawsze weekend. Mam zamiar w sobotę zrobić własny makaron żytni :) Ciekawe jak mi wyjdzie.

13 komentarzy:

  1. właśnie mam kaszke kukurydziana i zastanawialam sie jaka jest miedzy nimi roznica smakowa;D

    OdpowiedzUsuń
  2. Mam nadzieję, że pochwalisz się makaronem :D
    Kukurydzianej jeszcze nie jadłam:x

    OdpowiedzUsuń
  3. konsystencja kaszy - mistrzostwo :D
    pochwal się później tym makaronem :)

    OdpowiedzUsuń
  4. pyszna kompozycja , i love it !

    OdpowiedzUsuń
  5. O! Będzie domowy makaronik! Pysznie się zapowiada. Czyży jakaś szczególna okazja?

    OdpowiedzUsuń
  6. kolorem się różni, ta jest bardziej optymistyczna:D
    ooo domowy makaron żytni? jestem bardzo ciekawa!

    OdpowiedzUsuń
  7. a moim zdaniem stanowczo różni się od manny:) jak nazwa wskazuje- ma posmak kukurydzy i wyrazisty żółty kolor, ale zależy jak dla kogo:D

    OdpowiedzUsuń
  8. Wiele się nie różni ale mi lepiej smakuje, uwielbiam ją :)

    OdpowiedzUsuń
  9. a dla mnie kukurydziana i manna to dwie zupełnie oddzielne kategorie. ale każda pyszna na swój sposób!

    OdpowiedzUsuń