29 lipca 2013

189. babeczka jaglana nadziana czekoladową ricottą

Babeczka jaglana nadziana czekoladową ricottą podana z kandyzowanym kiwi
koktajl (truskawka, banan, maślanka), ciasteczka amarantusowe

~~*~~
Zapomniałam naładować aparatu, więc zdjęcie zrobione komórką :) Mam nadzieję, że nie jest koszmarnie. Dzisiaj kolejny gorący poranek, ale na szczęście jutro zapowiadają u nas burze i deszcz. Może jestem dziwna ale lubię taką pogodę. Siedzieć z książką i kubkiem ciepłej kawy zbożowej przy oknie, obserwować pogodę.


12 komentarzy:

  1. Uwielbiam te ciasteczka !
    Babeczka wygląda pysznie. Robiłam podobną

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubisz burzową pogodę? Czy lubisz pogodę upalną? Ja lubię obserwować burzę, bo i tak nie jestem w stanie przy niej zasnąć, a na jej czas wyłączam wszelkie elektryczne przyrządy w domu^

    OdpowiedzUsuń
  3. czekoladowa ricotta ?! Biorę ! :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Jest dobrze, fajna babeczka :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Podoba mi się kasza jaglana w takiej wersji, bo to kasza jaglana, nie? :D

    OdpowiedzUsuń
  6. zdjęcie jest super !! a kasza na nim przepyszna, do tego tak smacznie nadziana *-*

    OdpowiedzUsuń
  7. wygląda świetnie.. no i kiwi :3

    OdpowiedzUsuń
  8. szczęściara, u mnie nawet nie dają nadziei na burzę w żadnej ze sprawdzonych przeze mnie prognoz u_u

    uwielbiam te babeczki (czekoladowa ricotta - the best idea ever <3 ), niestety moje nie są takie fotogeniczne :)

    OdpowiedzUsuń
  9. u mnie niestety na zmiane pogody sie nie zapowiada;(

    OdpowiedzUsuń
  10. ja również uwielbiam przesiadywać z kawą zbożową i książką , gdy za oknem pada deszcz.
    a śniadanie prezentuje się interesująco

    OdpowiedzUsuń
  11. Mniamm <33 Zapraszam do siebie ;3

    OdpowiedzUsuń