23 lipca 2013

183.

Naleśniki maślankowe smażone na maśle podane z ricottą, morelą i borówkami

 Wczorajsze drugie śniadanie:
Placki bazyliowe z papryką, wędzonym łososiem i ricottą

10 komentarzy:

  1. I bazyliowe, i te dzisiejsze mi się podobają :) O poranku już się zasłodziłam,więc na obiad z tych dwóch na pewno wybrałabym bazyliowe z łososiem i ricottą (świetne połączenie).

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, na wytrawnie to ja tylko na obiad ;D
    Naleśniki wyglądają smakowicie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. pyszne zapewne i to i to ,a te wytrawne bardzo ciekawe :)

    OdpowiedzUsuń
  4. muszę się w końcu skusić na wytrawne placuszki, Twoje połączenie dodatkowo zachęca :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pysznie wyglądają te naleśniki! <3

    OdpowiedzUsuń
  6. Odsmażane na masełku.. <3 Zyskują inny smak:) A dodatek moreli czyni z nich coś, na co się zdecydowanie skuszę.

    OdpowiedzUsuń
  7. Naleśniki i placki, co tu wybrać ? :P

    OdpowiedzUsuń
  8. zarówno placuszki jak i dzisiejsze naleśniki wyglądają znakomicie !! zjadłabym takie pyszności ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. kocham naleśniki smażone na maśle , mają w sobie ten specyficzny , pyszny posmak : D
    porywam cały talerz :D

    OdpowiedzUsuń