30 czerwca 2013

160.

Pęczak na budyniu waniliowym z brzoskwinią, nektarynką i masłem orzechowym

~~*~~
Moja ulubiona kasza, została mi wczoraj z obiadu więc musiałam jej dziś użyć. Nie żałuje.. niedługo tydzień amerykański w lidlu i zastanawiam się czy kupić masełko. Póki co mam z m&s ale ostatnio mi się nieco te wszystkie masełka przejadły.

11 komentarzy:

  1. Ja mam dwa słoiczki masełka w domu i też własnie zastanawiam się czy kupować. W sumie nie wiemy, kiedy będzie następna okazja..

    OdpowiedzUsuń
  2. lubię pęczak! :) na budyniu jeszcze nie próbowałam, chyba jak najszybciej muszę. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Upoluje w koncu to maslo! ;)

    Na budyniu wszystko smakuje rewelacyjnie *.*

    OdpowiedzUsuń
  4. Zapomniałam jak smakuje ta kasza już, a uwielbiałam ją:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Na budyniu jej jeszcze nie jadlam :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Zawsze możesz kupić i wstawić do szafki:p

    OdpowiedzUsuń
  7. pęczak to także moja ulubiona kasza :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Trzeba korzystać z okazji, chyba też się po nie wybiorę :>
    Pysznie śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. jak się przejadły to zrób przerwę, potem bedziesz miała jeszcze wiekszą ochotę ;)
    co do kaszy pychota ! zrobię też ja na słodko ;D

    OdpowiedzUsuń
  10. Ooo dzięki wielkie za informacje, w takim razie będę musiała wyruszyć po zapas słoiczków masełka :D

    A tą kaszę chętnie bym zjadła, musiała być pyszna.

    OdpowiedzUsuń
  11. ooooo jak dobrze się dowiedzieć o tygodniu amerykańskim <3

    pęczaka dawno juz nie jadłam:<

    OdpowiedzUsuń