15 kwietnia 2013

85.

Owsianka z bananem, masłem orzechowym i ricottą

~~*~~
Śniadaniowy klasyk wzbogacony o ricottę. Było przepysznie :) Ten tydzień będzie ciężki ale dam radę. Prawie codziennie oprócz wtorku kiedy nie idę do szkoły (bo jadę z mamą na badania) są sprawdziany, kartkówki i recytacja. Ale po takim śniadaniu jestem naładowana pozytywną energią. A teraz lecę zrobić sobie kawę i skończyć przygotowywać się do szkoły.

12 komentarzy:

  1. Och, ricotta w owsiance zawsze nadaje takiego kremowego posmaku... :)

    OdpowiedzUsuń
  2. banan i masło to poezja, ciekawe jak z ricottą ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Klasyka ma to do siebie, że zawsze świetnie smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Banan masło i owsianka są stworzone dla siebie :) a ricotta to jeden z najlepszych serkow. Wniosek? Musiało być przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  5. ricotta z masłem orzechowym jest taka pyszna<3

    OdpowiedzUsuń
  6. Ricotta tylko podbija pyszność tej klasycznej owsianki!

    OdpowiedzUsuń
  7. Ricotta w owsiance, ciekawe, kiedy się na to odważę :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dodatki idealnie dobrane! Uwielbiam takie połączenie, jeszcze w owsiance to już w ogóle mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  9. yummy !! ricotta , banan i masło orzechowe - połączenie idealne , tym bardziej w owsiance <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Jedna z najpyszniejszych rzeczy!

    OdpowiedzUsuń
  11. Wywalam ricottę, daję miód i biorę:D

    OdpowiedzUsuń