31 maja 2013

130.

Pudding chlebowy z jabłkiem, jagodami i porzeczkami
 podany z jogurtem naturalnym niepokazanym na zdjęciu

~~*~~
Ten pudding jest przepyszny, niby porcja duża ale po skończeniu dalej czuję niedosyt. Mam wciąż ochotę na więcej i więcej. Uwielbiam go i chyba robię już po raz trzeci... Skórka idealnie się przypiekła i bosko chrupała.  Łakomczuch ze mnie ^,^

11 komentarzy:

  1. U mnie też dziś pudding, ale z bananem. Twój wygląda pysznie, ale się zgrałyśmy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. również uwielbiam! :) pyszne, letnie dodatki!

    OdpowiedzUsuń
  3. uwielbiam puddingi chlebowy, z owocami najlepsze ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. a ja ostatnio robilam taki, tylko ze zamiast chlebka było ciasto drozdzowe;D

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda przepysznie ! Będę musiała koniecznie spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  6. pudding bardzo lubię, szczególnie takie przypieczony :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Kolejny pudding, bardzo smacznie wygląda. :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Dzisiaj puddingowo w blogosferze. Pyszna ta Twoja opcja:)

    Nominowałam Cię do liebster blog :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Tak to już bywa ze śniadaniami. Mało i mało, ciągle by się jadło:p

    OdpowiedzUsuń