14 maja 2013

113.

Pudding z pęczaku, kiwi, masło orzechowe i cynamon

~~*~~
Jest to jedno z najbardziej sycących śniadań, ledwo dojadłam ale dałam radę bo to takie dobre. Jestem uzależniona od masła orzechowe, mogłabym dodawać je do wszystkiego: owsianek, kasz, makaronu, kanapek, twarożku, mięsa, owoców :D I tym sposobem niedługo skończy mi się słoik.

9 komentarzy:

  1. Bo masło orzechowe jest pycha i pasuje dosłownie do wszystkiego! :)
    Podoba mi się takie śniadanie :D

    OdpowiedzUsuń
  2. uzależnienie od masła orzechowego? skąd ja to znam:)
    a taki zestaw wygląda sycąco:)

    OdpowiedzUsuń
  3. czyli przydałby się amerykański tydzień Lidla? Pewnie już niedługo^^

    OdpowiedzUsuń
  4. Z pęczaku? Ale to musiało być dobre.

    OdpowiedzUsuń
  5. takie pudding są pycha ,z cynamonem i masłem orzechowym <3

    OdpowiedzUsuń
  6. A ja się na masło paczeć już nie mogę:p

    OdpowiedzUsuń
  7. Ale pysznie wygląda:)

    OdpowiedzUsuń
  8. myślałam o takim puddingu tyle, że z kaszy gryczanej i teraz chyba zrobię :D
    masło orzechowe i mięso ciekawe połączenie by było ;p

    OdpowiedzUsuń